Muzej iluzija

Muzej iluzija

POSETITE BEOGRADSKI MUZEJ ILUZIJA!

Istražite svet iluzija, doživite nemoguće i ne zaboravite da ponesete svoj omiljeni fotoaparat! Nudimo Vam intrigantno čulno i edukativno iskustvo sa pregršt novih, zanimljivih i još neviđenih iluzija!

Muzej iluzija predstavlja franšizu jednog od najbrže rastućih muzejskih lanaca, koji je do 2020. godine otvoren u više od 20 svetskih gradova. Prostire se na 3 nivoa i poseduje mnoštvo naučnih eksponata, od kojih je većina interaktivna.

Otvaramo prostor za izlet u svet koji očarava sve generacije!

Svet koji predstavlja savršeno mesto za nova iskustva i uživanje s prijateljima ili porodicom.

Posetite nas i budite sigurni da nećete verovati sopstvenim očima jer će Vam svet iluzija poljuljati poverenje u čula. Ne propustite priliku da naučite ponešto o percepciji, ljudskom mozgu i saznate više o naukama poput optike, geometrije, biologije i psihologije. Nakon posete Muzeju ćete razumeti zašto Vaše oči vide stvari koje mozak ne razume.

Hrabro uskočite u vrtlog iluzije koju stvara Vortex tunel. Vortex će Vas potpuno izbezumiti i naterati da se svojski borite u napredovanju kroz rotirajući cilindar i nastojanju da napravite svaki sledeći korak po potpuno ravnoj i stabilnoj površini.

Odigrajte partiju pokera sa svojih 5 klonova, uživajte u zbirci holograma ili poslužite nečiju glavu na tanjiru! Izgubite se u beskonačnoj sobi, istražite odnose veličina i fotografišite se u svim, ali baš u svim nemogućim pozama!

Odvažite se da zakoračite u svet iluzija koji Vas neće ostaviti ravnodušnim i podsetite se da su pretpostavke koje imamo o svetu koji nas okružuje ponekad zaista samo – pretpostavke.

Na samom kraju se zaustavite u pametnom šopu – prostoru sa didaktičkim igrama i mozgalicama i ponesite sa sobom sećanje na nezaboravan doživljaj!

Radno vreme:

Ponedeljak – Nedelja 9:00 – 21:00

 

 

Izvor: www.muzejiluzija.rs

Nastavite Nušićeva 11, 11000 Beograd

Muzej iluzija

0 program


Upozorenje! Vreme će uskoro isteći!
Preostalo vreme:
00:00

ulaznica (e) u korpi

ukupno:


Rok je istekao. Molimo, ponovo stavite stavke u korpu.


Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati