Program


QUEEN REAL TRIBUTE

QUEEN REAL TRIBUTE

QUEEN REAL TRIBUTE BEND PONOVO U KOMBANK DVORANI!

INFO ORGANIZATORA (01.12.2020):

 

Koncert Queen real tribute benda koji je prvobitno zakazan za 14. decembar  odlaže se zbog veoma nepovoljne epidemiološke situacije. Novi datum održavanja koncerta biće blagovremeno saopšten. Podsetimo, planirano je da specijalni gost koncerta bude Piter Friston, lični asistent Fredija Merkjurija.  

ZA NOVI TERMIN DOGAĐAJA NIJE POTREBNO MENJATI KARTE VEĆ KUPLJENE KARTE VAŽE I ZA NOVI TERMIN

Obaveštavamo vas da je koncert Queen Real Tribute koji je prvobitno bio zakazan za 14.12.2020., zbog pogoršanja epidemiološke situacije usled pandemije zarazne bolesti COVID-19, se odlaže. Novi termin održavanja koncerta će biti uskoro objavljen.

Sve ulaznice kupljene za 14.12.2020., važiće i za novi datum održavanja koncerta.

NA OSNOVU UREDBE VLADE REPUBLIKE SRBIJE

o ponudi važenja ulaznica za kulturno-umetničke manifestacije koje su otkazane usled pandemije zarazne bolesti COVID-19

"Službeni glasnik RS", broj 106 od 7. avgusta 2020.

DONOSI SE ODLUKA DA SE OD DANA 22.09.2020. GODINE

Za sledeće događaje u Kombank Dvorani sve neiskorišćene ulaznice se mogu iskoristiti za nove datume u slučaju da je isti već određen. Za događaje za koje nisu novi datumi određeni ili su otkazani, kao i za događaje za koji su određeni novi datumi, ali kupcu ne odgovara termin, moguće je zameniti ulaznice za vrednosne vaučere. Vrednosni vaučeri se mogu iskoristiti za kupovinu ulaznica za bilo koje događaje u Kombank Dvorani do 31. decembra 2021. godine:

  • Queen Real Tribute – 14.12.2020. Novi termin uskoro

Vrednosni vaučer se može iskoristiti za bilo koju predstavu, koncert ili manifestaciju u Kombank Dvorani do 31. decembra 2021. godine. (Vaučer se ne može iskoristiti za plaćanje hrane i pića ili bioskopskih ulaznica).

Ako je cena ulaznice veća od iznosa vrednosnog vaučera, razlika se mora doplatiti. 


 

 

QUEEN REAL TRIBUTE BEND PONOVO U KOMBANK DVORANI!

Karte su u prodaji na prodajnim mestima Tickets-a. Broj mesta je ograničen u skladu sa epidemiološkim merama.

U okviru obeležavanja godišnjice smrti neponovljivog Fredija Merkjurija, QUEEN REAL TRIBUTE BEND ponovo pred beogradskom publikom.

U duhu velikog hita planetarnog benda The Queen – Show must go on, nakon 2 godine od nezaboravnog koncerta, na veliku scenu kultnog prostora, vraće se Queen Real Tribute bend, koji će pred domaćom publikom nastupiti 14. decembra od 19h.

U okviru obeležavanja 29-godišnjice smrti neponovljivog frontmena sastava Queen, Fredija Merkjurija (24.11.1991.), sa nepunih mesec dana odlaganja, nastupiće jedan od najboljih svetskih Queen tribute bendova, iza koga je bogata internacionalna karijera koja traje već 14 godina.

EKSKLUZIVNO: NA KONCERTU I SPECIJALNI GOST PITER FRISTON, LIČNI ASISTENT MERKJURIJA!

Uvertiru u koncert, već od 18h, napraviće specijalni gost, koji će ovaj događaj upotpuniti i učiniti ga nesvakidašnjim. U pitanju je lični asistent Merkjurija, Piter Friston (Peter Freestone), koji važi za osobu koja je najbolje poznavala harizmaticnog frontmena grupe Queen!

S obzirom da je broj mesta zbog pandemije korona virusa ograničen na 500 osoba, ovaj događaj svrstava se u čistu ezoteriju sa najvrelijim kartama.

Queen real tribute bend nastupa na originalnoj Queen opremi i u autentičnim kostimima, a malo je reći da su proputovali pola sveta. Beogradska publika ih veoma dobro poznaje po projektu Queen Symphony sa simfonijskim orkestrom i horom.

Tačno pre dve godine u bioskope širom sveta je stigao film Boemska rapsodija koji slavi grupu Queen i kult Fredija Merkjurija, koji je prkošenjem i razbijanjem stereotipa postao jedan od najobožavanijih zabavljača na planeti, a tim povodom su ovi sjajni momci iz Queen real tribute benda i nastupili u Kombank Dvorani.

 

 

Izvor: Dvorana Doma sindikata

Preporuka


Mala crna haljina

Dom Jevrema Grujića

Predstava o životu najveće modne ikone 20. veka Koko Šanel

Dve žene i jedan rat

Dom Jevrema Grujića

Dve dame, dve zemlje, dve ljubavi - jedna misija!

Evropska premijera izložbe Ljubav je ljubav: radost venčanja za sve Žan Pol Gotje

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati