Program


MuzikADA
5

MuzikADA

Muzikada – koncert klasične gitare u svitanje na Adi Ciganliji
Kafe Ceca, Ada Ciganlija, 15. avgust 2021. od 6h

Drugu godinu za redom, naš mladi, višestruko nagrađivani gitarista, David Štrbac sa Cross Atlantic triom, održaće „Kocert u svitanje“ na Adi Ciganliji, u nedelju, 15. avgusta sa početkom u 6 časova.

Na repertoaru tokom jednočasovnog nastupa, umetnici će izvoditi dela Baha, Rogdriga, Regondija, De Falje i mnogih drugih autora, a očekuje se prisustvo oko 200 posetilaca.

O umetniku

David Štrbac pripada mlađoj generacijiumetnika. Muzičko obrazovanje započeo jeu „Mokranjcu“ u klasi profesora VladimiraRadulovića, zatim u muzičkoj školi„Stanković“ u klasi profesora Borisa Đujića.Trenutno studira na prestižnom bečkomuniverzitetu, a njegov profesor je čuvenigitarista i pedagog Alvaro Pjeri. Poredstudija, usavršavao se na majstorskimradionicama najpoznatijih svetskihumetnika gitare. Štrbac je za svoj radnagrađivan na domaćim i međunarodnimtakmičenjima, uključujući i nagradu Srpske akademije nauka i umetnosti za najuspešniji koncert sezone 2017/2018. Održao je solističke koncerte u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji i Engleskoj.Davidove nastupe možete pogledati i poslušati OVDE .

 

Za više informacija javite nam se putem email-a: muzikadafest@gmail.com

ili na telefon: 063284221.

 

 

Izvor: sutr Pod Jasenovima

Preporuka


TANDEM SKOK VAUČER

Aerodrom Lisičiji Jarak

Šta kažete na skok iz aviona sa visine od preko 3.000 metara, naglom…

ESCAPE ROOM - NESTALI KUGLAŠ

Exit Escape Centar

Eskejp igra predstavlja sjajnu zabavu za sve uzraste. Preporučujemo je prijateljima, parovima i…

Film “TOMA” je jedan impresionistički portret Tome Zdravkovića koji prikazuje same njegove početke,…

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati