Program


BEOGRAD VAŠ DOMAĆIN - NAJBOLJI NAČIN DA OTKRIJETE I DOŽIVITE BEOGRAD SA REKA
4

BEOGRAD VAŠ DOMAĆIN - NAJBOLJI NAČIN DA OTKRIJETE I DOŽIVITE BEOGRAD SA REKA

Beograd sa reka Panoramsko razgledanje grada rekom, obuhvata razgledanje svih 20 km Beogradskih obala.  više

Polazak je četvrtkom, petkom, subotom i nedeljom od 17:00h sa Trga Nikole Pašića. Tura kreće razgledanjem iz otvorenog autobusa po standardnoj trasi, autobus odvozi zainteresovane goste do hotela Jugoslavija, nakon toga gosti u pratnji vodiča odlaze na brod Stevanske livade koji se usidren kod pontona "Gradsko zelenilo", razgledanje sa reka traje 90 minuta u pratnji licenciranog vodiča i nakon vožnje se gosti ponovo vraćaju kod hotela Jugoslavija gde se ukrcavaju u autobus i vraćaju na polazno mesto, a to je Trg Nikole Pašića.

Beograd sa reka Panoramsko razgledanje grada rekom, obuhvata razgledanje svih 20 km Beogradskih obala. Prilikom krstarenja Dunavom i Savom videćete pri polasku okruženje hotela Jugoslavija sa najpoznatijim beogradskim splavovima i noćnim životom. Dalje nas plovni put vodi Dunavom ka Gardošu – najlepšem delu Zemuna, odakle nastavljamo nizvodno oko Lida i Ratnog ostrva ka kuli Nebojša i Pančevačkom mostu. Iz Dunava ulazimo u Savu i pored Kalemegdana, Kapetanije, ispod Saborne Crkve i mostova, pored beogradskog sajma krstarimo ka mostu na Adi i odatle nazad do pontona "Gradsko zelenilo", odakle smo i krenuli.

Zelimo da napomenemo da se razgledanje sa reka održava sa licenciranim turistickim vodičem, srpsko-engleski jezik.

Cena karte za vožnju otvorenim autobusom i brodom iznosi 1500 rsd za odrasle, a za decu do 12 godina iznosi 900 rsd. Brod je kapaciteta 50 mesta.

Minimalan broj za realizaciju programa razgledanja sa reka brodom je 15.

 

(Izvor: bstours.rs)

 

Preporuka


Wine Jam TERROIRS 2019

Hotel "Metropol Palace"

Po prvi put u Beogradu će se održati festival u svetu sve popularnijih…

TANDEM SKOK VAUČER

Aerodrom Lisičiji Jarak

!!TANDEM SKOKOVI SVAKOG VIKENDA!!
Šta kažete na skok iz aviona sa visine…

Marina Abramović Čistač Muzej savremene umetnosti, Beograd 21. septembar 2019 – 20. januar…

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati